3SC

Problém

  • Vzrastajúce množstvo káuz a afér, ktoré sa za posledné roky objavili v našich končinách v súvislosti s čerstvým mäsom a mäsovými výrobkami. To má za následok aj vzrastajúce množstvo chovateľov a spracovateľov domácich hospodárskych zvierat
  • Málo rodinných podnikov s kvalitnými domácimi potravinami / domácou mäsovýrobou
  • Nedostatok pracovných príležitosti hlavne pre marginalizované skupiny a komunity v spádovom území, v ktorom realizuje aktivity spoločnosť 3SC

Riešenie

  • Domáci zdroj potravín / čerstvosť, okamžité doručenie
  • Zameranie sa na čerstvosť / kvalitu / od ľudí pre ľudí
  • Poctivá výroba s lokálnymi chuťami – pravá domáca chuť mäsových výrobkov 
  • Dlhoročné skúsenosti so spracovateľskými procesmi v rámci domácich fariem
  • Moderné technológie súvisiace s prvotným spracovaním mäsových produktov
  • Motivácia a cieľ – každý chce konzumovať zdravé, bezpečné a chutné potraviny

Napĺňanie cieľov udržateľného rozvoja

  • Znižovanie nezamestnanosti / zvyšovanie produktivita práce
  • Zabezpečenie pracovných návykov pre marginalizované skupiny / znižovanie chudoby
  • Vytváranie komunít, zníženie nerovností
  • Stabilita podniku so sociálnym dosahom
  • Šíriť povedomie o zdravších domácich surovinách
  • Miestne a čerstvé potraviny – znižovanie uhlíkovej stopy